Onze boeken

Featured

Leeuw & zwaard

Voor ze er goed en wel erg in heeft tilt de man haar in één beweging de laadruimte in. De achterdeur valt met een klap dicht. Het is donker, alleen vanuit de met gordijntjes gesloten voorcabine sijpelt wat licht naar binnen. De man klimt via het linker portier op de bestuurdersplaats, over de bank naar de achtercabine en geeft met zijn vuist een harde dreun midden op haar neus.

Featured

Een joodse erfenis

Midden in de woonkamer zit hij, vastgebonden aan de rugleu­ning van de stoel. Zijn hoofd voorover, kin op de borst. Onbeweeglijk, alsof hij slaapt en het geknetter niet hoort van de brommer die wegscheurt. Zo begint de spannende roman “Een joodse erfenis” over de bankiersfamilie Nussbaum.

De drie levens van Cobie Frank

Het Joodse verzet in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog was betekenisvol. De hoofdpersoon van dit boek nam als Joodse Rotterdammer deel aan het gewapend verzet en aan de ondergrondse pers. In het boek volgen we zijn leven voor, in en na de oorlog. Een leven vol strijd en verzet.  

 

Tragedies to remember

 

Het idee voor het gedichtenproject TRAGEDIES TO REMEMBER is ontstaan toen stap voor stap de lijn tussen enkele los van elkaar in het Engels geschreven korte haiku gedichten over de Holocaust voor de schrijver zichtbaar werd. 

CONTACT GEGEVENS:
Kinkelenburg 58
3328 AG Dordrecht
Tel: 06-48182048

BTW nummer: NL0721.14.344.B02
KvK nummer: 24389135

Voor consumenten:
boeken@insperience-uitgeverij.nl

Zakelijk/boekhandel:
kantoor@insperience-uitgeverij.nl