Leeuw & zwaard

Leeuw & zwaard

Een dode vrouw bij een spoorwegovergang. Een wanhopige man raakt verstrikt in een macabere strijd van linkse radicalen en rechtse extremisten. Nederland, het kleine koninkrijk aan de Noordzee dreigt te bezwijken door verdwenen vertrouwen en subversieve krachten. Een geheime groep invloedrijke leiders neemt een schokkend besluit.

 Hardnekkige overtuigingen, complotdenkers, gemarginaliseerde groepen. De democratische rechtstaat rond het millennium lijkt machteloos. De hoofdrolspelers in deze huiveringwekkende roman worden geconfronteerd met ongekend geweld. En toch wenkt er liefde.

Voor ze er goed en wel erg in heeft tilt de man haar in één beweging de laadruimte in. De achterdeur valt met een klap dicht. Het is donker, alleen vanuit de met gordijntjes gesloten voorcabine sijpelt wat licht naar binnen. De man klimt via het linker portier op de bestuurdersplaats, over de bank naar de achtercabine en geeft met zijn vuist een harde dreun midden op haar neus.

Verbaasd kijkt hij naar zijn handen, die zitten onder het bloed. Hij voelt brandende pijn in zijn buik. Er zit een gapend gat in zijn natte hemd dat donkerrood is van het bloed. Dat gat zit er ook in zijn buik. Hij kan zo in het binnenste van zijn lichaam kijken!

CONTACT GEGEVENS:
Kinkelenburg 58
3328 AG Dordrecht
Tel: 06-48182048

BTW nummer: NL0721.14.344.B02
KvK nummer: 24389135

Voor consumenten:
boeken@insperience-uitgeverij.nl

Zakelijk/boekhandel:
kantoor@insperience-uitgeverij.nl