Nieuws

KORTE BERICHTEN (28 mei)

–           vanwege de Corona virus beperkingen gaat het Flamenco festival Rotterdam op 20 juni dit jaar definitief niet door. Dus ook geen flamenco performance over EEN JOODSE ERFENIS op podium Grounds.

–           De doorgang van de boekpresentatie en flamenco performance over EEN JOODSE ERFFENIS in de Dordtse Trinitatis Kapel op 18 september en het complete avondprogramma op 26 september in Het Verhalenhuis Belvedère Katendrecht-Rotterdam is op dit moment onzeker. Mogelijk is er medio juni meer duidelijkheid.

KORTE BERICHTEN (25 mei)

Steeds meer belangstelling voor EEN JOODSE ERFENIS

Via de webshop van Insperience-Uitgeverij hebben inmiddels meer dan 100 mensen EEN JOODSE ERFENIS gekocht.

 Bij boekwinkels in plaatsen als Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht en Utrecht ligt EEN JOODSE ERFENIS op voorraad.

Bij enkele grote online boekwinkels zoals Bol en Amazon komen de eerste bestellingen binnen.

 Voor degenen die een gesigneerd exemplaar willen hebben voldoet een korte e-mail, eventueel voorzien van speciale wensen naar: boeken@insperience-uitgeverij.nl

AANDACHT IN DE MEDIA

         Op 5 mei zond het programma Via Cultura een 30 minutenlang live video interview met Edjo Frank uit over zijn boek EEN JOODSE ERFENIS.

–           In de huis-aan-huiskrant Dordt Centraal stond op 6 mei een interview met foto over het boek en de achtergrond.

–           De website Dordrecht.net besteedde een paar keer uitgebreid aandacht aan EEN JOODSE ERFENIS.

–           De stichting Stolpersteine-Dordrecht publiceerde op hun zeer informatieve website eveneens een artikel over dit boek.

KORTE BERICHTEN

 KORTE BERICHTEN (21 mei)

 –           Promotieactiviteiten voor EEN JOODSE ERFENIS zijn ernstig belemmerd door de Corona virus beperkingen. Zo wordt het Flamencofestival van Rotterdam in juni afgelast en kunnen wij er niet optreden.

 –           Met advertenties in de kranten Dordrecht Centraal en twee keer De Oud-Rotterdammer proberen we aandacht te trekken voor EEN JOODSE ERFENIS. Ook in de wekelijks verschijnende Nieuw Israëlitische Weekblad is een advertentie geplaatst.

CONTACT GEGEVENS:
Kinkelenburg 58
3328 AG Dordrecht
Tel: 06-48182048

BTW nummer: NL0721.14.344.B02
KvK nummer: 24389135

Voor consumenten:
boeken@insperience-uitgeverij.nl

Zakelijk/boekhandel:
kantoor@insperience-uitgeverij.nl